Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat zij de volgende aanvra(a)g(en), welke in strijd zijn met het ter plaatse geldende bestemmingsplan een omgevingsvergunning te hebben verleend met toepassing van afwijking als bedoeld artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo

  • Venlo, Oude Turfstraat 54, 5916 NW, oprichten van een woning met een garage, bestaande uit de volgende activiteiten:

    • o het (ver)bouwen van een bouwwerk

    • o het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, een exploitatieplan, regels gesteld door Rijk of Provincie of een voorbereidingsbesluit.

Inzage

Het omgevingsbesluit en bijbehorende bescheiden liggen ter inzage gedurende zes weken van donderdag 7 juli tot en met woensdag 17 augustus 2011 op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur en donderdags van 09.00 tot 20.00 uur bij de Stadswinkel, Prinsessesingel 30 te Venlo. De digitale versie is in te zien via deze pagina. (dit geldt niet voor tekeningen) en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer:  NL.IMRO.0983.PJB2010049OUTURF54-VA01.

Beroepsclausule

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een belanghebbende, alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het voornemen geen danwel niet (tijdig) een zienswijze hebben ingebracht, alsmede adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om advies uit te brengen over de ontwerpbesluit, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Het beroepschrift dient te voldoen aan de in de Algemene wet bestuursrecht daaraan gestelde eisen. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond. De vergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van deze beroepstermijn of op het beroep is beslist.

Naar boven