Onherroepelijk bestemmingsplan Kom Sinderen, locatie Kromkamp e.o

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het bestemmingsplan Kom Sinderen, locatie Kromkamp e.o., vastgesteld door de gemeenteraad op 12 mei 2011, onherroepelijk is geworden.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan de zuidwestzijde van de kern Sinderen en heeft betrekking op het perceel van Kromkamp B.V., Aaltenseweg 20 en het omliggende openbare gebied en een gedeelte van de aansluitende agrarische gronden. Aan de noord- en oostzijde wordt het plangebied begrensd door de bebouwing van de Kapelweg 56 t/m 62, Sinderenseweg 110 en 112 en Aaltenseweg 18. Aan de zuid- en westzijde wordt het plangebied begrensd door agrarische percelen. Het vastgesteld bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om woningbouw mogelijk te maken op het bovengenoemde perceel. Daarnaast wordt een gedeelte ingericht als speelveld.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Naar boven