Onherroepelijk bestemmingsplan Kom Megchelen 2010

Burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek maken bekend, dat het bestemmingsplan Kom Megchelen 2010, vastgesteld door de gemeenteraad op 2 december 2010, onherroepelijk is geworden. Tegen het besluit tot vaststelling was bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep ingesteld. Bij uitspraak van 22 juni 2011 heeft de Raad van State dit beroep ongegrond verklaard. Hierdoor is het bestemmingsplan op 22 juni 2011 onherroepelijk geworden.

Plangebied en inhoud van het bestemmingsplan

Het plangebied van het bestemmingsplan heeft betrekking op de bebouwde kom van de kern Megchelen. Het bestemmingsplan voorziet in het actualiseren van de huidige bestemmingsplannen voor de kom van Megchelen. Hierbij is voornamelijk de bestaande, feitelijke situatie worden vastgelegd. Verder wordt met dit bestemmingsplan de onthouding van goedkeuring aan het perceel Oranjeplein 1 hersteld en wordt uitbreiding van het bedrijf aan de Julianaweg 12 mogelijk gemaakt.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Naar boven