Wijzigingsbesluit Zwaagdijk 205

Vastgesteld besluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Zwaagdijk-Oost’, bestemming ‘Agrarisch gebied’ ter plaatse van perceel Zwaagdijk 205 ten behoeve van de bestemming ‘Agrarische bedrijven’.

Burgemeester en wethouders van Medemblik maken bekend dat conform artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van vrijdag 8 juli 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • het wijzigingsbesluit voor de bouw van een kapschuur op het perceel Zwaagdijk 205 te Zwaagdijk. De bouw is in strijd met het vigerende bestemmingsplan ‘Zwaagdijk-Oost’ met de bestemming ‘Agrarisch gebied’. De wijziging betreft de omzetting naar de bestemming ‘Agrarische bedrijven’.

Inzage

Het wijzigingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen gedurende de periode van terinzagelegging tijdens de openstelling van het gemeentehuis worden ingezien bij het Klant Contact Centrum van de sector Ruimte, Dick Ketlaan 21 te Wognum.

Tevens is het wijzigingsbesluit in te zien op onze website www.medemblik.nl

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit beroep kan alleen worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij burgemeester en wethouders hebben ingediend;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend;

  • belanghebbenden die beroep willen instellen tegen veranderingen ten opzichte van het ontwerp-wijzigingsbesluit.

Wijzigingsbesluit in werking

Het wijzigingsbesluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Deze inwerkingtreding kan uitsluitend worden gestuit door een voorlopige voorziening van de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dit geval treedt het wijzigingsbesluit niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Op grond van artikel 8.4 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening dient deze voorlopige voorziening gedurende de beroepstermijn te worden aangevraagd door degenen die gerechtigd zijn tot het instellen van beroep.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de datum en de omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, evenals de gronden van het beroep.

Naar boven