Vaststelling projectbesluit Gijbelandsedijk 23 Brandwijk

Burgemeester en wethouders van Graafstroom hebben ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening op 28 juni 2011 het projectbesluit Gijbelandsedijk 23 Brandwijk vastgesteld. Het plan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken dat twee schuren op het perceel gesloopt worden waarvoor een nieuwe schuur wordt teruggebouwd.

Het besluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 juli 2011 zes weken tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentekantoor of 24 uur per dag via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de termijn van de terinzageligging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp van het projectbesluit en belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep instellen bij de Sector Bestuursrecht van de rechtbank Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht. Een beroepsschrift heeft geen schorsende werking. Daarom kan tevens een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht worden ingediend. Het projectbesluit treedt in werking op 19 augustus 2011.

Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.dewaardwerkt.nl.

Naar boven