Bestemmingsplan ‘Dorp Doornspijk partiële herziening’

De gemeenteraad heeft op 27 juni 2011 het bestemmingsplan ‘Dorp Doornspijk, 11e partiële herziening’ vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in het uitbreiden van de fysiotherapieruimte op het perceel Spaerbroekweg 25 te Doornspijk.

Met ingang van woensdag 6 juli 2011 ligt het bestemmingsplan en het raadsbesluit gedurende zes weken (t/m 16 augustus 2011) voor eenieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) en kunnen deze stukken gedurende de genoemde periode worden geraadpleegd via de gemeentelijke website: www.elburg.nl; onder bekendmakingen; ruimtelijke ontwikkeling; bestemmingsplannen en op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0230.PH11DSPIJK-VST1.

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht. Het beroepschrift kunt u richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit treedt in werking op 17 augustus 2011, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Elburg, 5 juli 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven