Vastgesteld projectbesluit en verleende bouwvergunning ‘Drietorensweg 29, Ens’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.10, 3.11 en 3.8, leden 2 tot en met 6, Wet ruimtelijke ordening (oude stijl) bekend, dat met ingang van 7 juli 2011 voor een periode van zes weken het projectbesluit en de verleende bouwvergunning ‘Drietorensweg 29, Ens’ voor eenieder ter inzage ligt op het gemeentehuis, bij het loket Woonomgeving en op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.PB00015-VS01

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.PB00015-/NL.IMRO.0171.PB00015-VS01

Het projectbesluit ‘Drietorensweg 29, Ens’ is erop gericht de realisatie van een houtopslag op het perceel kadastraal bekend gemeente Noordoostpolder sectie C, nummer 2996 en 2855 (Drietorensweg 29 te Ens) mogelijk te maken. Het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 2004’ blijft, voor zover de realisatie van de houtopslag daarmee in strijd is, buiten toepassing.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren te brengen, kan gedurende de terinzageperiode beroep instellen tegen het projectbesluit en de bouwvergunning bij de rechtbank Zwolle-Lelystad, sector bestuursrecht (Postbus 10067, 8000 GB Zwolle).

Ten aanzien van die onderdelen van het projectbesluit die bij vaststelling zijn gewijzigd ten opzichte van het ontwerp, kan ook door belanghebbenden, die bezwaar hebben tegen deze wijzigingen, beroep worden ingediend.

In het beroepschrift moet in ieder geval het volgende vermeld worden:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de datum van het beroepschrift (dagtekening);

  • een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingediend;

  • de reden(en) waarom beroep wordt ingediend;

  • een handtekening.

Wanneer iemand beroep heeft ingediend, kan hij daarnaast de Voorzieningenrechter van de rechtbank vragen een voorlopige voorziening treffen, indien de onmiddellijke uitvoering van het besluit onherstelbare gevolgen met zich meebrengt. Het indienen van beroep schorst namelijk niet automatisch de geldigheid van het besluit. Aan het instellen van beroep en en vragen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor nadere informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de heer Swemmer van het cluster Ruimte, tel. (0527) 63 3383.

Naar boven