Vastgesteld projectbesluit Pauwweg 5 Oirlo

Burgemeester en wethouders van Venray maken, gelet op de Wet ruimtelijke ordening, de terinzagelegging bekend van het vastgestelde projectbesluit:

  • Pauwweg 5 Oirlo (NL.IMRO.0984.PRB10018-va01)

    Het vastgestelde projectbesluit voorziet in het splitsen van een langgevelboerderij in twee woningen.

U kunt het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken van 28 januari 2011 tot en met 10 maart 2011 (zes weken) inzien.

Binnen de genoemde termijn is het vastgestelde projectbesluit en de hier bijbehorende stukken beschikbaar gesteld en verbeeld op www.venray.nl → Wonen & leven → Wonen & bouwen → Bestemmingsplannen → Projectbesluiten. Hier vindt u de directe links naar de bestanden. Tevens kunt u het vastgestelde projectbesluit raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op het gemeentehuis (digitaal en op papier).

Tijdens de inzagetermijn kunt u een beroepschrift indienen tegen het projectbesluit en een eventuele aanwijzing bij de Rechtbank Roermond (Postbus 950, 6040 AZ Roermond), wanneer u:

  • belanghebbende bent die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • belanghebbende bent die niet eerder een zienswijze heeft ingediend en redelijkerwijs kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze in te dienen;

  • belanghebbende bent en er sprake is van een wijziging ten opzichte van het ontwerpplan.

    Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:

    • de naam en het adres van de indiener

    • de dagtekening

    • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht

    • de gronden van het beroep.

Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u – als onverwijlde spoed dit vereist – de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Roermond vragen een voorlopige voorziening te treffen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Naar boven