Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Uitgebreide procedure:

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend dat zij, op grond van artikel 2.12 en artikel 3.10 van de Wabo, juncto afdeling 3.4 van de Awb, voornemens zijn vergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan ‘De Schelde’ ten behoeve van de bouw van een horecapaviljoen met tentoonstellingsruimte op de kade aan de westzijde van het Dok van Perry (aan de Houtkade).

Inzage

De aanvraag met bijbehorende tekening, de ontwerpbeschikking en de ruimtelijke onderbouwing liggen met ingang van 7 juli 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Vlissingen. U kunt de stukken elke werkdag tijdens openingstijden inzien. Op afspraak kunnen de stukken ook op donderdagavond tussen 16.00 uur en 19.00 uur worden ingezien (Dhr. W. Huige, telefoon 0118-487339 of email whe@vlissingen.nl). De stukken zijn ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website: www.vlissingen.nl/publicaties.

Tijdens de periode van ter inzage legging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 3000, 4380 GV te Vlissingen, ter attentie van de afdeling SBP. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met dhr. W. Huige.

Wij wijzen u erop dat alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als de indiener ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en belanghebbende is.

Naar boven