Wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wro Villapark Akenveen te Tynaarlo vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo maken bekend dat het wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wro Villapark Akenveen te Tynaarlo op 28 juni 2011 gewijzigd is vastgesteld.

Het wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming voor een gedeelte van het villapark Akenveen in Tynaarlo. De huidige bestemming ‘Groen’ wordt gewijzigd in de bestemming ‘Recreatie – Verblijfsrecreatie IV’ ten behoeve van de bouw van 55 recreatiewoningen. Deze worden gebouwd ten noorden van het huidige Villapark en grenzend aan de zandwinning.

De gewijzigde vaststelling betreft een aanvulling van de waterparagraaf in de toelichting op het wijzigingsplan.

Kom het vastgestelde wijzigingsplan even inzien!

Het vastgestelde wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wro Villapark Akenveen te Tynaarlo en bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 8 juli 2011, gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries. Het ontwerp kan in die periode worden ingezien op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur, op woensdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, op donderdag 08.30 tot 19.00 uur en buiten kantooruren op telefonische afspraak. Het ontwerpwijzigingsplan is daarnaast tevens digitaal te raadplegen op onze website www.tynaarlo.nl. U kunt het plan vinden in de rubriek ‘Bouwen en Wonen’. Klik vervolgens door naar ‘Bestemmingsplannen in procedure’.

Wilt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kunnen degene die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze kenbaar te maken, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Daarnaast kan iedere belanghebbende beroep instellen tegen de wijziging die het college van burgemeester en wethouders bij de vaststelling heeft aangebracht. Het beroepschrift kan men richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Tevens kan de Afdeling Bestuursrechtspraak verzocht worden een voorlopige voorziening te treffen.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid & Projecten, telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven