Ontwerp omgevingsvergunning Floraweg 29 te Roelofarendsveen

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat het ontwerp van de omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning aan Floraweg 29 in Roelofarendsveenmet ingang van donderdag 7 juli t/m 17 augustus 2011voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak.

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing bij het college kenbaar maken. Als u dit mondeling wilt doen, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van de gemeente Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Deze omgevingsvergunning maakt het mogelijk op deze locatie een nieuwe woning te realiseren.

U kunt de ontwerp ruimtelijke onderbouwing behorende bij de omgevingsvergunning ook inzien via de website, www.ruimtelijkeplannen.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of een van onze klantadviseurs, tel. (071) 33 27 272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

6 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem.

Naar boven