Voornemen tot het opstellen van een nieuw bestemmingsplan ‘Airparc Seppe’ te Hoeven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat een bestemmingsplan ‘Airparc Seppe’ wordt voorbereid. Deze publicatie is ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Halderberge, www.Halderberge.nl, onder: Wonen & Leefomgeving / Projecten / Projecten Bosschenhoofd / project Seppe Airparc.

Toelichting

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 3 november 2009 besloten een bestemmingsplan op te doen laten stellen voor de ontwikkeling Airparc Seppe middels ‘aan het vliegveld gelieerde bedrijvigheid’. Het plangebied is gelegen ten zuiden van de landingsbaan van vliegveld Seppe en wordt globaal begrensd door de landingsbaan van vliegveld Seppe en de Rijksweg A58.

Kennisgeving

Het betreft hier slechts een kennisgeving van het voornemen tot opstellen van een nieuwe bestemmingsplan. Er worden geen stukken ten aanzien van dit voornemen ter inzage gelegd en er wordt geen gelegenheid geboden om over dit voornemen een zienswijze naar voren te brengen. Ook wordt geen onafhankelijke instantie gevraagd om op voorhand advies over dit voornemen uit te brengen.

Inlichtingen

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag, dan kunt u terecht bij dhr. E. Wilmsen (0165 390 792) van de afdeling Ruimtelijk Beleid.

Oudenbosch, 6 juli 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge,

de secretaris,

H.J.J.M. Roels.

De burgemeester,

G.A.A.J. Janssen.

Naar boven