Ontwerpbestemmingsplan Albergen, Diekersweg 9

Het college van burgemeester en wethouders van Tubbergen maakt bekend dat van 27 januari 2011 tot en met 9 maart 2011 voor eenieder ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan:

  • Albergen, Diekersweg 9

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het toekennen van een bedrijfsbestemming aan het perceel, conform de feitelijk aanwezige situatie.

Het bestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0183.1004400-ow03) en op de gemeentelijke website (www.tubbergen.nl). Op de gemeentelijke website kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld via http://www.tubbergen.nl/nwro/NL.IMRO.0183.1004400-ow03. Op de gemeentelijke website (www.tubbergen.nl) kunt u een directe link vinden naar de vindplaats van de bestanden van het plan.

Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Tubbergen.

Gedurende de termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen omtrent het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan het gemeentebestuur van Tubbergen, Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Schriftelijke reacties kunnen ook per e-mail worden ingediend via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl. Mondelinge reacties kunnen naar voren worden gebracht via het Klant Contact Centrum. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Naar boven