Bekendmaking ontwerpbestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de hierna te noemen ontwerpbestemmingsplannen met ingang van 14 juli 2011 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt:

  • Obdam-Hensbroek – 2e herziening Hofland; het betreft de planologische aanpassing t.b.v. een strook bedrijventerrein langs de spoorlijn

  • Obdam - Geveland 4 en 6; het betreft de uitbreiding van het bestaande agrarisch bedrijf met een loonwerkbedrijf

  • Hensbroek - Kwakelweg 3; het betreft de vervanging van oude bedrijfsbebouwing door een woning

  • Hensbroek - Wogmeer 2b; het betreft de uitbreiding van het bestaande agrarisch bedrijf met een centrum voor kinderopvang

Terinzageligging

De ontwerpplannen en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 14 juli 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn. De afdeling is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.30 uur en 13.30 tot 15.30 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

De ontwerpbestemmingsplannen zijn ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl onder Wonen en werken/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over de ontwerpplannen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Bouwen & Milieu, de heer Roelf van der Woude, tel. 0229-548451.

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Koggenland, 13 juli 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland.
Naar boven