Bestemmingsplan ‘Vestingveld’ gewijzigd vastgesteld

Op 26 mei 2011 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Vestingveld’ (gewijzigd) vastgesteld.

Het oorspronkelijke plangebied was globaal gesitueerd tussen de Spiekweg, de Gooiseweg, en de bestaande woongebieden Horsterveld-Noord en Polderwijk-Parkkwartier . Bij de vaststelling van het plan heeft de raad besloten om het plangebied te beperken tot het zuidelijke deel van Vestingveld (PDV-locatie), de weginfrastructuur, en de groene zones rondom de Blauwe Diamant.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan voorziet in de realisering van een nieuw bedrijventerrein van circa 7,5 ha met vestigingsmogelijkheden voor perifere detailhandel. Daarnaast voorziet het plan in (nieuwe) weginfrastructuur en realisering van een deel van de vaarroute ‘Blauwe Diamant’ inclusief een bestemmingsvlak voor recreatieve doeleinden.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 6 juli 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde.

U kunt het bestemmingsplan raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl of www.zeewolde.nl.

Een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • die zich niet kan vinden in de bij de vaststelling van het plan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan;

kan vanaf donderdag 7 juli tot en met woensdag 17 augustus 2011 tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 18 augustus 2011, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zeewolde, 5 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Zeewolde.

Naar boven