Ontwerpbestemmingsplan Praktijkschool Woerden en ontwerpbesluit hogere waarde

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van het ontwerpbestemmingsplan voor zes weken ter inzage ligt van 7 juli tot en met 17 augustus. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indien.

Tevens ligt ter inzage het ontwerpbesluit hogere (geluids)waarde. Ook hierop kunnen zienswijzen worden ingediend.

Doel

Nieuwbouw van de praktijkschool ter vervanging van de bestaande school aan de Abeellaan.

Ontwerpbestemmingsplan inzien

U kunt het plan en bijbehorende relevante stukken in de Koepel van het stadhuis (Blekerijlaan 14) gedurende openingstijden tijdens de in de aanhef genoemde termijn. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan in te zien bij het omgevingsloket van het stadhuis (afwijkende openingstijden), op de gemeentelijke website (onder wonen en leven) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren?

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan. De reactie kunt u sturen aan de gemeenteraad van Woerden, Postbus 45, 3440 AA Woerden.

Besluit hogere waarden

Ten behoeve van de praktijkschool is het voornemen om hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting vast te stellen. Het ontwerpbesluit ligt tegelijk met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Schriftelijke zienswijzen

Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. afdeling Ruimte

Postbus 45

3440 AA Woerden

Naar boven