Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘dependance Hotel De Stobbe te Ruinen’

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken op grond van artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘dependance Hotel de Stobbe te Ruinen’ zes weken ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in het oprichten van een dependance van het Hotel De Stobbe op de locatie Westerstraat 65 in Ruinen. Het hotel wordt uitgebreid met tien hotelkamers en vergaderruimten. Ook wordt een bedrijfswoning op de verdieping van de bebouwing aan de Westerstraat 65 gerealiseerd.

Ter inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘dependance Hotel de Stobbe te Ruinen’ ligt van 27 januari tot en met 9 maart 2011 voor iedereen ter inzage. Inzien kunt u via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde tijdens kantooruren.

  • dewolden.nl onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen.

  • ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging bestaat er voor iedereen de gelegenheid om schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bij de gemeenteraad in te dienen. De zienswijzen dient u voor 10 maart 2011 in bij de gemeenteraad. Schriftelijk kunt u dit doen via Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Als u mondeling een zienswijze wilt geven, maakt u vooraf een afspraak. De zienswijzen worden bij de verdere besluitvorming betrokken. Hiervoor kunt contact opnemen met Brian Bonkestoter van de afdeling VROM, T. 14 0528.

De Wolden, 26 januari 2011

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven