Bestemmingsplan Buitengebied Dinxperlo 2007, wijziging Apenhorsterweg 6

Het college heeft op 1 juli 2011 het bestemmingsplan Buitengebied Dinxperlo 2007, wijziging Apenhorsterweg 6 ongewijzigd vastgesteld. Dit plan maakt de sanering van een varkensstal en mestsilo en het daarvoor terugbouwen van een burgerwoning mogelijk op de locatie Apenhorsterweg 6 te De Heurne. Met ingang van 8 juli 2011 ligt het besluit met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage.

Inzien

Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe u het plan kunt raadplegen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Beroep

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging, beroep instellen tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht, alsmede de gronden van het beroep. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij in het kader van deze procedure geen zienswijze naar voren heeft gebracht. Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen die termijn (in samenhang met ingesteld beroep) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team VRO, tel. (0543) 49 31 59.

Naar boven