Vaststelling bestemmingsplan Haulerweg 64

Burgemeester en wethouders van Weststellingwerf maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 27 juni 2011 het bestemmingsplan Haulerweg 64 heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Haulerweg 64 te Wolvega en maakt de functie van kinderopvang mogelijk door het perceel een bestemming ‘Maatschappelijk-Kinderopvang’ te geven. In het huidige bestemmingsplan Wolvega Industrieterrein (juni 1992) heeft het perceel de bestemming ‘Woondoeleinden’.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 7 juli 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. U kunt hiervoor gedurende de openingstijden terecht bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. Ook is het bestemmingsplan met bijbehorende stukken te raadplegen via de website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimteljkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar maakte, beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dit geval treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven