Vaststelling bestemmingsplan ‘Ledeacker, Nullen–Dorpsstraat’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Ledeacker, Nullen–Dorpsstraat’ ongewijzigd hebben vastgesteld. Het bestemmingsplan ziet op omzetting van de agrarische bestemming van Dorpsstraat 15 naar een woonbestemming om twee vrijstaande woningen mogelijk te maken tussen Dorpsstraat 15 en 17 te Ledeacker en toekenning van een bouwkavel tussen Nullen 1 en 1a te Ledeacker voor oprichting van een vrijstaande woning.

Hogere waarden Wet geluidhinder

Vanwege het overschrijden van de voorkeursgrenswaarden Wet geluidhinder hebben burgemeester en wethouders besloten tot vaststelling van een hogere waarde voor gevelbelasting van het object van 60 dB. Overeenkomstig de Wet geluidhinder heeft het besluit voor de vaststelling van de hogere waarde gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegen.

Inzage

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 7 juli 2011 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Klant Contact Centrum, balie bouwzaken. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1702.4BPNULLENDORPSSTR-VA01

Indienen Beroepschrift

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend dan wel redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan of het ontwerpbesluit tot vaststelling van een hogere waarde een zienswijze in te dienen, kunnen tijdens de inzagetermijn tegen ieder van deze twee besluiten afzonderlijk een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

De besluiten treden in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Binnen de beroepstermijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven