Ontwerpbesluit en ontwerpverklaring van geen bedenkingen inzake de aanvraag om omgevingsvergunning voor het Oprichten van een woning op het perceel Oostdijkje 1 in De Rijp

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Graft-De Rijp maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) medewerking te verlenen aan de oprichting van een woning op het perceel Oostdijkje 1 te de Rijp.

Naast het ontwerpbesluit voor het bouwplan wordt op basis van artikel 2.27 van de Wabo voor het onderhavige plan tevens een ontwerpverklaring van geen bedenkingen ter inzage gelegd.

Met ingang van woensdag 29 juni 2011 liggen de aanvraag, het ontwerp besluit, het raadsbesluit inzake de ontwerp verklaring van geen bedenkingen, de ruimtelijke onderbouwing en overige bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage voor een periode van zes weken in het gemeentehuis van Graft-De Rijp.

Deze stukken zijn bovendien te vinden op www.graftderijp.nl onder actueel/bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannnen.nl.

Eenieder kan tijdens de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbesluiten naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen over het ontwerp kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders, postbus 16, 1483 ZG De Rijp. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Klaassen, afdeling Ruimte en Welzijn, telefoonnummer (0299)391977 of de heer R. van Diepen, telefoonnummer (0299)391997.

Naar boven