Publicatie ontwerpbestemmingsplan ‘Zuiddijk 12’, gemeente Graft-De Rijp

Burgemeester en wethouders van Graft-De Rijp maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zuiddijk 12’ en het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het plan ter inzage ligt.

Op de betreffende locatie is reeds een transportbedrijf gevestigd. Het bestemmingsplan voorziet in de legalisering van de bestaande situatie. Het bestemmingsplan bevat regels voor het bouwen en het gebruik van gronden en bouwwerken binnen het plangebied.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit liggen voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van woensdag 29 juni tot en met woensdag 10 augustus 2011 in het gemeentehuis van Graft-De Rijp. U kunt de stukken inzien op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en ’s middags op afspraak tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Tevens is het plan met bijbehorende stukken te raadplegen op de website van de gemeente www.graftderijp.nl (klik op ‘dienstverlening’ en daarna op ‘bestemmingsplannen’) en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de vermelding De Rijp, Zuiddijk 12).

Gedurende de termijn dat het plan in ontwerp ter inzage ligt, kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen inzake het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit bij de gemeenteraad van Graft-De Rijp. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Graft-De Rijp, postbus 16, 1483 ZG De Rijp, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zuiddijk 12’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte & Welzijn via telefoonnummer (0299) 391950. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Na afloop van de terinzagetermijn wordt het ontwerpbestemmingsplan, inclusief alle bijbehorende stukken, aan de gemeenteraad voorgelegd. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven