Ontwerpprojectbesluit t.b.v. aanleg vijfde veld hockeyvereniging Schaerweijde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist maken bekend dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen voor de uitbreiding van het complex van hockeyvereniging Schaerweijde met een vijfde veld. Het complex ligt aan de Krakelingweg 5 te Zeist.

Op basis van het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ is de aanleg van het veld niet mogelijk. De beoogde uitbreiding is deel gelegen binnen de bestemming ‘Bos I’, deels binnen de bestemming ‘verkeersdoeleinden’. Het doel van dit projectbesluit is om een planologisch kader te creëren waarbinnen de plannen mogelijk worden gemaakt.

Het ontwerpbesluit, de aanvraag en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 juni 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt bij de informatiebalie in de Publiekshal aan Slotlaan 20 te Zeist. U kunt de stukken ook digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website: www.zeist.nl → Wonen en leven → Plannen en projecten.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpprojectbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. afd. Publiek & Dienstverlening/team Vergunningen, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jeroen Staps, team Vergunningen, telefoonnummer 14 030.

Naar boven