Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hattemerbroek, tweede herziening’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hattemerbroek, tweede herziening’ met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van vrijdag 1 juli tot en met donderdag 11 augustus 2011 ter inzage ligt. Het plan ligt ter inzage:

  • 1. in het gemeentehuis Oldebroek tijdens werkdagen tussen 9.00–12.00 uur en iedere woensdag van 17.00 tot 20.00 uur en

  • 2. in het dorpskantoor in Wezep tijdens werkdagen tussen 13.00–16.00 uur en iedere dinsdag van 17.00 - 20.00 uur.

Digitaal raadpleegbaar

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen en te verkrijgen via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0269.HB102-ON01.

De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘index, Oldebroek’.

Ten slotte kunt u het plan in pdf-formaat raadplegen via onze website www.oldebroek.nl onder het thema Wonen / Bestemmingsplannen / Bp Hattemerbroek / ‘Bedrijventerrein Hattemerbroek, tweede herziening’.

Plangebied

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied dat globaal gelegen ten noordwesten van Hattemerbroek in de hoek van de Voskuilerdijk en de A28. Het plangebied wordt begrensd door de Voskuilerdijk, de A28, en overlapt gedeeltelijk het huidige bestemmingsplan van het bedrijventerrein en valt gedeeltelijk in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Oldebroek-Zuid’.

Doel

Het doel van deze partiële bestemmingsplanherziening is een aanpassing van de verbeelding voor een optimalisatie van de ruimtelijke inrichting van het plangebied richting de Voskuilerdijk.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan eenieder schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG Oldebroek.

Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn zijn of haar zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer G. Visscher van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0525-638248.

Oldebroek, 30 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Oldebroek.

Naar boven