Ontwerpbestemmingsplan 'Bedrijventerrein Hattemerbroek, eerste herziening'

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Bedrijventerrein Hattemerbroek, eerste herziening' met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van vrijdag 1 juli tot en met donderdag 11 augustus 2011 ter inzage ligt. Het plan ligt ter inzage:

  • 1. in het gemeentehuis Oldebroek tijdens werkdagen tussen 9.00–12.00 uur en iedere woensdag van 17.00 tot 20.00 uur en

  • 2. in het dorpskantoor in Wezep tijdens werkdagen tussen 13.00–16.00 uur en iedere dinsdag van 17.00–20.00 uur.

Digitaal raadpleegbaar

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen en te verkrijgen via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0269.HB101-ON01.

De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘index, Oldebroek’.

Ten slotte kunt u het plan in pdf-formaat raadplegen via onze website www.oldebroek.nl onder het thema Wonen / Bestemmingsplannen / Bp. Oldebroek / 'Bedrijventerrein Hattemerbroek, eerste herziening'

Plangebied

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een tweetal deelgebieden, die zijn gelegen binnen het plangebied Bedrijventerrein Hattemerbroek.

Doel

Het bouw- en bedrijfsrijp maken van het nieuwe bedrijventerrein is in volle gang. In deze uitvoeringsfase blijkt dat het gewenst is om enkele technische aanpassingen aan het oorspronkelijke ontwerp door te voeren. Het doel van deze partiële bestemmingsplanherziening is twee aanpassingen van de verbeelding voor vervanging van twee waterlopen door IT-riolen (deelgebied 1) en verlegging van de knik in de nieuwe Rondweg (deelgebied 2).

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG Oldebroek.

Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn zijn of haar zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer G. Visscher van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0525-638248.

Oldebroek, 30 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Oldebroek.

Naar boven