Voorbereidingsbesluit Stationsstraat – Haspelweg en Katoenstraat

Burgemeester en wethouders van Deurne maken het volgende bekend:

De gemeenteraad heeft op 29 juni 2011 een voorbereidingsbesluit genomen voor het gebied Stationsstraat – Haspelweg en Katoenstraat. Het gebied is nader aangegeven op de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte kaart B-Vo-148. De raad heeft bepaald dat het voorbereidingsbesluit daags na bekendmaking in werking treedt, derhalve op 1 juli 2011.

Het besluit ligt vanaf 1 juli 2011 voor een periode van zes weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis aan de Markt 1 te Deurne. Het voorbereidingsbesluit is ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.deurne.nl/- bestemmingsplannen in voorbereiding.

Tegen het voorbereidingsbesluit is geen bezwaar en beroep mogelijk.

Openingstijden balies Klantcontactcentrum:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur, Woensdag: 9.00 tot 19.30 uur. U kunt tijdens de openingstijden een afspraak maken om lange wachttijden te voorkomen. Kijk hiervoor op www.deurne nl of bel met het Klantcontactcentrum. Het is telefonisch bereikbaar op van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Naar boven