Ontwerpbestemmingsplan A12 BRAVO, deelproject 8, Oostelijke randweg Harmelen (art. 3.8 Wro) en ontwerp besluit hogere waarde

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 30 juni 2011 het ontwerpbestemmingsplan voor zes weken ter inzage ligt tot en met woensdag 10 augustus 2011. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indien.

Tevens ligt ter inzage het met het ontwerpbestemmingsplan samenhangende ontwerpbesluit hogere (geluids)waarde. Belanghebbenden kunnen ten aanzien van dit ontwerpbesluit gedurende de hiervoor genoemde termijn zienswijzen indienen.

Plangebied

Het plangebied is gelegen in de polder Bijleveld tussen de N198 en de aansluiting 14a (Harmelen) op de Rijksweg A12.

Doel

Het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan maakt de realisatie van een verbindingsweg met bijbehorende kunstwerken tussen de N198 en de aansluiting 14a (Harmelen) op de Rijksweg A12 mogelijk.

Ontwerpbestemmingsplan inzien

U kunt het plan, het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere (geluids)waarde en bijbehorende relevante stukken met en zonder afspraak gedurende openingstijden tijdens de in de aanhef genoemde termijn inzien op deze locatie(s):

De koepel van het stadhuis

Blekerijlaan 14, Woerden

Daarnaast zijn het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere (geluids)waarde in te zien bij het omgevingsloket op de 1e verdieping van het stadhuis, op de gemeentelijke website (www.woerden.nl) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Schriftelijke zienswijzen

Schriftelijke zienswijzen kunt u, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan A12BRAVO, deelproject 8’, indienen bij:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. afdeling ruimtelijke ontwikkeling

Postbus 45

3440 AA Woerden

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer R. van ’t Hof via telefoonnummer (0348) 428628 (bereikbaar op dinsdag en donderdag) of per email: hof.r@woerden.nl of het secretariaat van de afdeling Ruimte, bereikbaar via het telefoonnummer (0348) 4288331. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij de heer Van ’t Hof terecht.

Naar boven