Ontwerpbestemmingsplan 'Julianastraat Hooge Zwaluwe'

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Julianastraat Hooge Zwaluwe' met ingang van 1 juli 2011 gedurende zes weken tot en met 11 augustus 2011 voor een ieder ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis, Park 1 te Made.

Het plan heeft ten doel een achttal grondgebonden woningen op te richten aan de Julianastraat te Hooge Zwaluwe. Het plan wordt gerealiseerd op de locatie van de voormalige basisschool Frederik Hendrik.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze indienen. Degene die mondeling een zienswijze wenst in te dienen, kan hiervoor een afspraak maken met de afdeling grondgebied, bereikbaar onder de telefoonnummers 0162-690204 of 0162-690248.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA Made. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Drimmelen, 30 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Drimmelen,

C. Smits,

secretaris.

G.L.C.M. de Kok,

burgemeester.

Naar boven