Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied De Uiterste Stuiver 2010, 1e herziening (Uiterste Stuiver 40)

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied De Uiterste Stuiver 2010, 1e herziening (Uiterste Stuiver 40)' van vrijdag 1 juli tot en met donderdag 11 augustus 2011 ter inzage ligt. Hetzelfde geldt voor het bijbehorende ontwerpbesluit inzake een hogere grenswaarde met betrekking tot wegverkeerslawaai ingevolge de Wet geluidhinder.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen gedurende de genoemde termijn ter inzage in:

  • de stadswinkel Centrum, Stadhuisplein 128 (ingang naast het Paleis), geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Na 13.00 uur kunt u er alleen op afspraak terecht. Een afspraak maakt u door te bellen met 013-2131313;

  • de stadswinkel Reeshof, Kerkenbosplaats 2 (wijkcentrum Heyhoef), geopend op maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur. Na 13.00 uur kunt u er alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 013-213 13 13.

Ook zijn het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken te bekijken op www.tilburg.nl/ruimtelijke plannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Eenieder kan, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad. De raad zal bij vaststelling van het bestemmingsplan tevens een besluit nemen op de ingebrachte zienswijzen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 90155, 5000 LH Tilburg, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Buitengebied De Uiterste Stuiver 2010, 1e herziening (Uiterste Stuiver 40)'. Uw mondelinge zienswijze kunt u doorgeven aan de behandelend ambtenaar, de heer X.D. de Boer via telefoonnummer 013 542 93 54. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

Zienswijzen ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Voorts kunnen belanghebbenden, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk of mondeling hun zienswijzen over de ontwerpbeschikking tot vaststelling van hogere grenswaarden op grond van de Wet geluidhinder indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Dienst Gebiedsontwikkeling, Postbus 90157, 5000 LL te Tilburg, onder vermelding van ´Zienswijze ontwerpbesluit hogere grenswaarden Uiterste Stuiver 40´. Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor een afspraak maken via bovenstaand telefoonnummer. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

Volledigheidshalve zij op deze plaats vermeld dat het college van de gemeente Dongen ten behoeve van het onderhavige plan een tweetal ontwerpbeschikkingen inzake hogere grenswaarden heeft opgesteld. Deze liggen gedurende de bovengenoemde termijn ter inzage op de bovengenoemde adressen, alsmede op de voor de gemeente Dongen gebruikelijke plaatsen. Zienswijzen aangaande deze twee ontwerpbeschikkingen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Dongen, Dienst Bouwen, Infra en Milieu, cluster Milieu, Postbus 10153, 5100 GE te Dongen of mondeling te worden doorgegeven aan de behandelend ambtenaar, de heer M. Roza, via telefoonnummer 140162.

Tilburg, 30 juni 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg,

P.G.A. Noordanus,

burgemeester.

G.G.H.M. Haanen (MBA),

secretaris.

Naar boven