Ontwerp-bestemmingplan Aansluiting A76/A79 Kunderberg

Burgemeester en wethouders van Voerendaal maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 30 juni 2011 gedurende een termijn van zes weken, het ontwerp van het bestemmingsplan Aansluiting A76/A79 Kunderberg, voor een ieder ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan ziet toe op het uitbreiden door Rijkswaterstaat van het knooppunt Kunderberg met een verbinding Geleen–Maastricht en een verbinding Maastricht–Geleen. Het knooppunt is gelegen binnen het grondgebied van zowel de gemeente Voerendaal, als de gemeente Heerlen. Beide gemeenten stellen een separaat bestemmingsplan op om de uitbreiding van het knooppunt te realiseren, ieder voorzover het project binnen haar eigen grondgebied is gelegen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de afdeling Klantcontactcentrum, Raadhuisplein 3 te Voerendaal gedurende openingstijden. Het ontwerpbestemmingsplan kan tevens, gedurende de inzage periode, digitaal worden ingezien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken zijn schriftelijke of mondelinge zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Voerendaal, postbus 23000 6367 ZG Voerendaal. Op woensdag 6 juli 2011 om 20.00 uur in het Kunderhoes, Hogeweg 74 organiseren de gemeente en Rijkswaterstaat een informatieavond voor geïnteresseerden.

Ontwerpbesluit projectbesluit/bouwvergunning

Burgemeester en wethouders maken bekend dat in het kader van de procedure als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (projectbesluit) ter visie ligt:

  • Het ontwerpbesluit m.b.t. de bouw van een schaapskooi op het perceel Achtbundersweg ong. (verlengde perceel Ransdalerstraat 70) kadastraal bekend Voerendaal sectie I nr. 340 te Ransdaal.

De stukken liggen vanaf 30 juni 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Klantcontactcentrum, Raadhuisplein 3. Het plan kan tevens gedurende de inzage periode, digitaal worden ingezien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende deze termijn kan eenieder zijn schriftelijke of mondelinge zienswijze hierover kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, postbus 23000 6367 ZG Voerendaal.

Naar boven