Verleende omgevingsvergunningen Rijssen/Holten

In volgorde ziet u het adres/perceelsaanduiding, de datum van verzending van de vergunning, een korte omschrijving van de activiteit(en) en het interne nummer

Holten

Drostenstraat en rotonde De Kol, voor aanleggen van infrastructuur en bouw- en woonrijpmaken, 100205 ² ³ @

Meer informatie

Verleende vergunningen/besluiten kunt u vanaf woensdag 29 juni 2011gedurende 6 weken inzien. Dit kan bij het loket Wonen en Ondernemen in de centrale hal in het gemeentehuis in Rijssen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Administratie, t (0548)-854 837.

Tegen een vergunning/besluit kan een belanghebbende binnen 6 weken na de dag van verzending van de vergunning of het besluit bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders.

Tegen een ontheffing of een besluit voorzien van een ² kan een belanghebbende rechtstreeks in beroep gaan bij de Rechtbank Almelo, sector Bestuursrecht, Postbus 323, 7600 AH Almelo. U kunt echter alleen in beroep gaan als u een zienswijze naar voren hebt gebracht tegen het ontwerpbesluit.

Tijdens de bezwaar/beroepsprocedure geldt het genomen besluit. Dit geldt niet voor de besluiten voorzien van een ³. Deze besluiten treden pas inwerking nadat de bezwarentermijn verstreken is.

Bij een vergunning/besluit gemarkeerd met een @ is de aanvraag, de vergunning/besluit en de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar en beschikbaar. Ga naar onze website www.rijssen-holten.nl onder actueel/bekendmakingen/ruimtelijke plannen. Hier vindt u de bestanden.

Het indienen van een bezwaar/beroepschrift leidt er niet automatisch toe dat er geen gebruik van de vergunning/besluit mag worden gemaakt. U kunt daarom een verzoek om `voorlopige voorziening` indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Almelo, sector Bestuursrecht, Postbus 323, 7600 AH Almelo. Hieraan zijn kosten verbonden (griffierechten). Meer informatie hierover vindt u op de website www.rechtspraak.nl

Naar boven