Vastgesteld bestemmingsplan Grondhuisweg ong.

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 27 januari 2011 tot en met 9 maart 2011 voor eenieder ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 2 december 2010 vastgestelde bestemmingsplan Grondhuisweg ong.

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk een scoutinggebouw op het perceel Grondhuisweg te realiseren.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. Het gaat om de volgende wijzigingen:

Wijziging op de verbeelding (plankaart):

  • de bestemming ‘Recreatie’ wordt gewijzigd in de bestemming ‘Maatschappelijk’

Wijzigingen in de planregels

  • Aan artikel 1 ( begrippen) wordt toegevoegd

    1.18 evenementen: gebeurtenissen, gericht op een groot publiek, met betrekking tot kunst, sport, ontspanning en cultuur.

  • Wijzigen van de bestemming ‘Recreatie’ in ‘Maatschappelijk’ ( artikel 3).

Voor een exacte beschrijving van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan wordt verwezen naar het raadsbesluit met betrekking tot de vaststelling van het bestemmingsplan Grondhuisweg ong.

Het bestemmingsplan kunt u inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P237-VG01 en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P237-/NL.IMRO.0150.P237-VG01/

Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 en in Schalkhaar in de Openbare bibliotheek , Lindeboomsweg 1a–3.

Iemand die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende de genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven