Vaststelling projectbesluit Schildwolde, Hoofdweg 5 met reguliere bouwvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van Slochteren heeft op 21 juni 2011 het projectbesluit Schildwolde, Hoofdweg 5 vastgesteld en een reguliere bouwvergunning voor het project verleend. Met dit projectbesluit (ex. artikel 3.10 oud van de Wet ruimtelijke ordening) en deze vergunning wordt de nieuwbouw voor het garagebedrijf aan Hoofdweg 5 in Schildwolde mogelijk gemaakt.

Naar aanleiding van het ontwerpprojectbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. Het vastgestelde projectbesluit en de verleende vergunning liggen ter inzage van 29 juni 2011tot en met 10 augustus 2011.Tijdens openingstijden kunt u de stukken inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Tevens is het plan te raadplegen via www.slochteren.nl onder Wonen → Ruimtelijke Ordening → Bestemmingsplannen en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0040.pb00006-41vg.

Tegen het besluit kan, gedurende bovengenoemde periode, beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze naar voren hebben gebracht. Het beroep kan gedurende bovengenoemde termijn worden ingesteld bij:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven