Ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 226 Wormer’

Het college van Burgemeester en Wethouders van Wormerland maakt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Dorpsstraat 226 Wormer’ vanaf donderdag 23 juni 2011 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Dorpsstraat 226 Wormer’ regelt een geringe vergroting van het bouwvlak en maakt het mogelijk om twee woningen te realiseren.

Inzage: Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken kan met ingang van 23 juni 2011 gedurende 6 weken worden ingezien in het gemeentehuis van Wormerland aan de Koetserstraat 3 te Wormer en langs digitale weg op de website van de gemeente: www.wormerland.nl .

Zienswijzen: Gedurende deze ter inzage termijn kan een ieder tot 4 augustus 2011 bij de gemeenteraad schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen. Dit kan ook mondeling op afspraak met een medewerker van het taakveld Ruimtelijke Ordening, de heer S. Bukman, telefoon: 075-651 21 00.

Naar boven