Verlening buitenplanse afwijking van het bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning buitenplanse afwijking van het bestemmingsplan verleend aan C.M.W. van Boekhold, Waterloseweg 8a in Beesel. De omgevingsvergunning is verleend voor een paardenbak bij de woning Waterloseweg 8a op een gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Beesel sectie B nummer 3430. De paardenbak is bestemd voor hobby-matig gebruik.

De omgevingsvergunning met bijbehorende ruimtelijke onderbouwing en overige stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis en via de gemeentelijke website www.beesel.nl → digitaal loket → bouwen en wonen → buitenplanse afwijkingen.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan binnen zes weken na 22 juni 2011 beroep worden ingesteld bij de Arrondissementsrechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Niemand heeft zienswijzen naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbesluit tot omgevingsvergunning buitenplanse afwijking van het bestemmingsplan. Daarom kan alleen beroep worden ingesteld door diegenen die kunnen aantonen, dat zij niet in de gelegenheid zijn geweest om zienswijzen in te dienen. Gedurende de beroepstermijn kan tevens bij de Voorzieningenrechter, postbus 6040 AZ in Roermond om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Dit is mogelijk indien onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist.

Reuver, 22 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

secretaris.

P. Dassen-Housen,

burgemeester.

Naar boven