Omgevingsvergunning Schijfse Vaartkant 5 te Rucphen

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het herbouwen van een bestaande woning tot woning met kapsalon op het adres Schijfse Vaartkant 5 te Rucphen. De omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten bouwen, slopen en afwijken van het bestemmingsplan.

Er is één zienswijze ingediend naar aanleiding van de ontwerpbeschikking, welke van 21 april 2011 tot en met 2 juni 2011 ter inzage heeft gelegen. Deze zienswijze vormde evenwel geen aanleiding om wijzigingen aan te brengen in de definitieve beschikking.

Inzage

De omgevingsvergunning met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van 30 juni 2011 gedurende een termijn van zes weken tijdens openingstijden voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 27 te Rucphen. De omgevingsvergunning wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Rechtsmiddelen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep tegen de omgevingsvergunning in te stellen bij de Rechtbank Breda, Sector Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven