Vaststelling bestemmingsplan ‘Dwingeloo – Brink 30 en Kerkpad 1 (uitbreiding hotel en ontwikkeling woon-zorg appartementen)’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerveld maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 30 juni 2011 gedurende zes weken het vastgestelde bestemmingsplan ‘Dwingeloo – Brink 30 en Kerkpad 1 (uitbreiding hotel en ontwikkeling woon-zorg appartementen)’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan is in te zien bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Diever gedurende de openingstijden. Op afspraak is ook inzage buiten de openingstijden mogelijk. Tevens kunt u het plan inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan is opgesteld om de uitbreiding van het hotel en de bouw van woon-zorg appartementen op het perceel Brink 30 en Kerkpad 1 te Dwingeloo mogelijk te maken.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • 1. degene die tijdig zijn of haar zienswijze op het ontwerpplan kenbaar heeft gemaakt aan de gemeenteraad;

  • 2. een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze kenbaar te maken aan de gemeenteraad;

  • 3. een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de bij de vaststelling van het bestemmingsplan aangebrachte wijziging(en).

Een beroepschrift wordt gericht aan: Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Hiertoe dient per afzonderlijke brief de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State te worden verzocht om een voorlopige voorziening.

Contact: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Leefomgeving, tel. 14 0521 (bereikbaar op werkdagen van 9 tot 12 uur).

Naar boven