Bestemmingsplan Centrumgebied Waalwijk

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 3:12 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders van Waalwijk bekend dat de goedkeuring van het bestemmingsplan Centrumgebied Waalwijk, vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 11 september 2008 en goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant d.d. 21 april 2009 nr. 1453517 onherroepelijk is geworden waarbij middels uitspraak van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van state alsnog goedkeuring is onthouden aan het plandeel met de bestemming Bedrijfsdoeleinden en de aanduidingen (g) en ‘A’ dat ziet op een deel van het perceel Stationsstraat 71b en het plandeel met de bestemming Gemengde doeleinden II en de aanduiding wijzigingsbevoegdheid II.

Het plangebied omvat het centrum van Waalwijk en wordt begrensd door de Taxandriaweg in het noorden, de Hertog Janstraat en Wilhelminastraat in het oosten, de N. Parallelweg en Burg. van der Klokkenlaan in het zuiden en in het westen de Mr. van Coothstraat en de westzijde van de percelen Grotestraat 151 en Taxandriaweg 3. De begrenzing sluit daarmee aan op de begrenzing van de omliggende bestemmingsplannen

Vanaf 28 januari 2011ligt bij de front office van de afdeling Vergunning en Handhaving, loket Bouwen, wonen en Leefomgeving (Taxandriaweg 6) voor eenieder het bestemmingsplan ter inzage.

Naar boven