Ontwerpprojectbesluit Middenweg 11 in Vledder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerveld maken bekend, dat zij voornemens zijn een projectbesluit, als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, te nemen voor het perceel Middenweg 11 in Vledder.

Het ontwerpprojectbesluit biedt een planologische regeling voor de uitbreiding van het clubgebouw van voetbalvereniging BEW met kleedruimtes. Op basis van het vigerende bestemmingsplan Buitengebied Vledder is dit thans niet mogelijk.

Overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdelling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen met het ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken vanaf 30 juni 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Diever gedurende de openingstijden. Op afspraak is ook inzage buiten de openingstijden mogelijk. Tevens zijn de ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar op www.gemeentewesterveld.nl.

Tijdens de termijn van terinzagelegging is het voor een ieder mogelijk zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 7970 AB Havelte.

Contact: voor meer informatie kunt u contact opnemen m et het team Leefomgeving, tel. 14 0521 (bereikbaar op werkdagen van 9 tot 12 uur).

Naar boven