Ontwerpbesluit projectafwijkingsbesluit perceel Rijnvis 46 in Hulshorst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.12. eerste lid, onder a, sub 3° Wabo, medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan ten aanzien van het overschrijden van de toegestane goothoogte voor het oprichten van een stal en accommodatie ten behoeve van dagbesteding op het perceel Rijnvis 46 in Hulshorst.

Met ingang van woensdag 29 juni 2011 ligt bij de balie Ruimte in het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken ter inzage. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website, www.nunspeet.nl.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de heer M. Proper van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via het doorkiesnummer (0341) 25 92 28.

Naar boven