Onherroepelijk bestemmingsplan Gasleiding en Meet- en Regelstation Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken bekend dat er gedurende de termijn van ter inzage legging geen beroep is ingesteld tegen het op 21 april 2011 door de gemeenteraad van Muiden vastgestelde bestemmingsplan Gasleiding en Meet- en Regelstation Muiden, dat dit onherroepelijk is en ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening op 9 juni 2011 in werking is getreden.

Met de partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’ wordt het juridisch - planologisch mogelijk gemaakt om een nieuw meet- en regelstation (inclusief gasleiding van 18”- 66 bar) te realiseren naar de Diemer elektriciteitscentrale. Hierdoor wordt het voor de N.V. Nederlandse Gasunie mogelijk om tijdig de behoefte aan gas uit te breiden en een adequate gaslevering in de toekomst te continueren en te garanderen.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van de dag na publicatie in de Staatscourant, WeesperNieuws en op de publicatieborden van de gemeente Muiden ter inzage bij de afdeling Gebieds- en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht. Tevens is het vastgestelde bestemmingsplan te raadplegen via de website www.muiden.nl.

Burgemeester en wethouders van Muiden.

Naar boven