Ontwerpwijzigingsplan Rijndijk 2

Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt bekend dat het ontwerp wijzigingsplan Rijndijk 2 met ingang van 30 juni 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Wijk bij Duurstede. Daarnaast is het plan in te zien via de gemeentelijke website www.wijkbijduurstede.nl

Het plan betreft een wijziging ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening van het bestemmingsplan Buitengebied 2003 Herziening 2009. Het plan voorziet in de vormverandering van het agrarisch bouwvlak van de Rijndijk 2 te Wijk bij Duurstede. Hierdoor wordt de bouw van een dienstwoning aan de westzijde van de bestaande bedrijfsgebouwen mogelijk.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder, schriftelijk of mondeling, een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer P. Zwaan van het team ruimtelijke ontwikkeling, telefoon 0343-595595. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

Naar boven