Ontwerp bestemmingsplan Stammerdijk 25

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat met ingang van 24 juni 2011 het ontwerp bestemmingsplan ‘Stammerdijk 25’ ter inzage ligt.

Door Woonstichting De Key-De Principaal en Cordaan is een plan ontwikkeld om van boerderij Landlust aan de Stammerdijk 25 een stadslandgoed met zorgboerderij te maken. De ontwikkeling van het stadslandgoed, waaronder 24 eenheden voor beschermd wonen, is gedeeltelijk in strijd met het vigerende bestemmingsplan. Om realisatie hiervan mogelijk te maken wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld, dat nu in ontwerp gereed is.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt van 24 juni tot en met 4 augustus 2011 bij de balie in het gemeentehuis ter inzage.Ook is het plan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan gedurende deze termijn, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerp naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Diemen, Postbus 191, 1110 AD Diemen. Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met mevrouw A. Pet (via e-mail a.pet@diemen.nl of telefonisch 020-3144874).

Naar boven