Vaststelling wijzigingsplan ‘Nieuwstraat 84-86 Sint-Michielsgestel’

(art. 3.6 Wet ruimtelijke ordening)

De gemeente verleent medewerking aan de bouw van een kleinschalig appartementsgebouw met 6 wooneenheden op het perceel Nieuwstraat 84-86 in Sint-Michielsgestel. Hiervoor is het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Sint-Michielsgestel Oost’ gewijzigd. De aanduiding ‘horeca’ is geschrapt en ter plaatse is een bouwmogelijkheid voor 6 appartementen gecreëerd. Er is gebruik gemaakt van de wijzigingsmogelijkheid in het bestemmingsplan (art. 3.6, eerste lid sub a). Het wijzigingsplan is op 14 juni 2011 door burgemeester en wethouders vastgesteld.

Inzage

Vanaf 1 juli tot en met 11 augustus 2011 liggen het vaststellingsbesluit, het wijzigingsplan en de hierop betrekking hebbende stukken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. U kunt zich tijdens de openstellingsuren van het gemeentehuis melden bij de receptie zonder voorafgaande afspraak. Buiten deze uren is inzage op afspraak mogelijk; daarvoor kunt u bellen naar telefoonnummer (073) 5531630.

Het digitale wijzigingsplan kunt u raadplegen en downloaden op de volgende weblocatie: www.ruimtelijkeplannen.nl, waarbij u onder ‘ID’ de volgende code moet invullen: NL.IMRO.0845.BP2011SMGNWSTR84-VA01

Beroep

Gedurende de genoemde inzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 ’s-Gravenhage.

Dit geldt alleen voor degenen die tijdens de ontwerpfase een zienswijze hebben ingediend of voor belanghebbenden, die kunnen aantonen tijdens de ontwerpfase redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de genoemde beroeps-/inzagetermijn afloopt, tenzij binnen die termijn naast een beroepsschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan pas in werking nadat het verzoek is afgewezen.

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel.

30 juni 2011

Naar boven