Ontwerp projectbesluit herbouw woning Den Houw 7 te Bladel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit procedure mét bouwvergunning te voeren ten aanzien van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Bladel 2010’. Deze procedure maakt de herbouw mogelijk van een woning aan Den Houw 7 te Bladel, op perceel kadastraal bekend BDL01, sectie H nummer 2185.

Het ontwerpbesluit, de bouwtekeningen en de ruimtelijke onderbouwing inclusief alle onderzoeken, liggen van 28 juni tot en met 8 augustus 2011 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis in Bladel. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanbesluiten.

Tegen het voornemen tot medewerking aan dit projectbesluit kan gedurende eerder genoemde termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA, Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Centrale Balie of met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, Juni 2011

Naar boven