Ontwerpomgevingsvergunning ‘IJsclub Asperen’ in Asperen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van de ontwerpomgevingsvergunning ‘IJsclub Asperen’.

Toelichting

Voor het perceel kadastraal bekend gemeente Asperen, sectie A, nummer 616, plaatselijk bekend als Stardam 1A in Asperen is een verzoek ingediend voor de bouw van een nieuw clubhuis. Binnen het geldende bestemmingsplan ‘Kern Asperen’ is dit niet mogelijk. Om de ontwikkeling toch mogelijk te maken is een afwijking van het bestemmingsplan noodzakelijk. Dit kan door middel van het verlenen van een omgevingsvergunning zoals beschreven in artikel 2.12.1a-3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Ter inzage

Vanaf 30 juni 2011 ligt de ontwerpomgevingsvergunning gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Het plan is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000.

Daarnaast kunt u via de internetsite www.lingewaal.nl (onder actueel/bestemmingsplannen/plannen in procedure) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kennisnemen van de ontwerp omgevingsvergunning.

Inspraak

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.

Naar boven