Bestemmingsplan Hardenberg, Marslanden Schoutenhof II ter inzage

Vanaf donderdag 30 juni 2011 ligt het volgende bestemmingsplan met vaststellingsbesluit gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg en is een pdfversie in te zien op www.hardenberg.nl/ruimtelijkeplannen.

Bestemmingsplan Hardenberg, Marslanden Schoutenhof II

  • Bij besluit van 21 juni 2011, nr. 206861, heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Hardenberg, Marslanden Schoutenhof II vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Schoutenhof 2 te Hardenberg en is bedoeld om een woon-zorgappartementencomplex te realiseren. Het complex bevat 22 seniorenappartementen en 4 psychogereatrische (PG) units met bijbehorende voorzieningen .

  • Bij de vaststelling zijn géén wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht.

Het digitale plan is raadpleegbaar op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0160.0000BP00095-VG01

De bestanden van het digitale plan zijn beschikbaar op: http://ro.hardenberg.nl/durp/Publicatie/NL.IMRO.0160.0000BP00095-VG01

Vanaf vrijdag 1 juli 2011 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Crisis- en herstelwet

Op het besluit is de Crisis- en herstel van toepassing. Dit betekent dat een belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe gronden meer worden aangevoerd. De belanghebbende dient in het beroepschrift te vermelden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Naar boven