Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning plan Oranjeveldje te Zuid-Beijerland

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken conform artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 4 juli 2011, gedurende zes weken op het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil ter inzage ligt:

het ontwerpprojectbesluit voor het realiseren van een blokhut ten behoeve van een jongerenonmoetingsplek op het Oranjeveldje te Zuid-Beijerland én de ontwerpbouwvergunning voor het realiseren van de blokhut op het Oranjeveldje.

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning en bijhorende stukken zijn ook digitaal te raadplegen op www.korendijk.nl onder het kopje Visie en Beleid/ Bestemmingsplannen/ Projectbesluiten.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, Postbus 3708, 3265 ZG Piershil.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken (0186-697777). Het indienen van een zienswijzen per email behoort niet tot de mogelijkheid.

Piershil, 1 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Korendijk,

de secretaris,

M.A.I. Born.

De burgemeester,

R.W.J. Melissant-Briene.

Naar boven