Ontwerpbestemmingsplan Functieverandering Hogewaldseweg 23

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat eenieder in de gelegenheid wordt gesteld om bij het Omgevingsloket, Dorpsplein 1 in Groesbeek, kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan Functieverandering Hogewaldseweg 23.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat een functieverandering, waarbij een agrarische bestemming wordt omgezet naar wonen. Het gebied is kadastraal bekend als gemeente Groesbeek, sectie P, nummer 313. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding en biedt een regeling voor de toekomstige situatie waarbij voormalige bedrijfsbebouwing wordt gesloopt en 2 vrijstaande woningen kunnen worden gebouwd.

Het voorontwerpbestemmingsplan heeft van 23 februari 2011 tot en met 22 maart 2011 ter inzage gelegen voor inspraak. Ook is het voorontwerpbestemmingsplan verstuurd aan de wettelijke overlegpartners. Naar aanleiding van de inspraak en het vooroverleg is een aantal aanpassingen doorgevoerd in het bestemmingsplan. Voor de details wordt verwezen naar het bijbehorende inspraakverslag.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 29 juni 2011 tot en met 2 augustus 2011 ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis van Groesbeek. Het loket is geopend op werkdagen van 9.00u tot 12.00u en op maandagavond van 18.00u tot 19.00u.

Het ontwerpbestemmingsplan Functieverandering Hogewaldseweg 23 is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0241.BPHogewaldseweg23-ONW1 en op de gemeentelijke internetsite, www.groesbeek.nl onder plannen en projecten, digitale bestemmingsplannen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer T. Onderstal, telefoonnummer 024-39 96 127.

Eenieder kan binnen de genoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is nog niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen. Voor nadere informatie over het bouwplan kunt u contact opnemen met de cluster Volkshuisvesting en Planologie, telefoonnummer 024-39 96 111.

Naar boven