Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Meerveldhoven, herziening Provincialeweg 52–54’

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat tegen het onderstaande vastgestelde bestemmingsplan geen beroep is ingesteld. Het plan is daarmee op 31 december 2010 onherroepelijk geworden.

Naam

Bestemmingsplan ‘Meerveldhoven, herziening Provincialeweg 52–54’.

Omschrijving

Het betreft een bouwplan van een kantoorvilla met parkeerdek, ten behoeve van een gemengde functie (zakelijke dienstverlening/kantoor/maatschappelijke doeleinden). Het bestemmingsplan dient als planologisch kader voor het realiseren van dit bouwplan.

Het bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage bij de Dienst Stad en Samenleving, afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, Meiveld 1 te Veldhoven (graag melden bij de receptie).

Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen op de site http://www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.veldhoven.nl. Hier kunt u aan de linkerzijde kiezen voor ‘wonen en leven’, vervolgens ‘bouwen en wonen’ en daarna voor ‘bestemmingsplannen’.

Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer D. Swinkels, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening van de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 040-25 84 293.

Veldhoven, 26 januari 2011

Naar boven